Σε 5 θεραπείες βελτιώνει την γυναικεία φιγούρα!

AESTHEA > Blog Ομορφιάς > Χωρίς κατηγορία > Σε 5 θεραπείες βελτιώνει την γυναικεία φιγούρα!

Ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους για το καλοκαιρινό μας σώμα.  Ο τέλειος συνδυασμός είναι σωστή διατροφή, άσκηση & στοχευμένη θεραπεία σώματος.

Το Aesthea παρουσιάσει την νέα θεραπεία σώματος της Phytomer,  Oligomer Silhouette η οποία σε 5 θεραπείες βελτιώνει την γυναικεία φιγούρα!

Με 5 επισκέψεις θα επαναπροσδιοριστεί η σιλουέτα του σώματος σας με σμίλευση, σύσφιξη και λείανση.  Πόδια πιο ανάλαφρα: 93%, Δέρμα πιο σφιχτό: 86%, Ιστός στεγνός: 85% & Λεπτότεροι μηροί: 85%.

Και το πιο σημαντικό από όλα είναι το τεστ ικανοποίησης που έχει γίνει σε 14 γυναίκες οι οποίες έκαναν 5 θεραπείες σε 4 εβδομάδες.

 

Γιατί μια γυναίκα να προτιμήσεις τις θεραπείες της Phytomer;

Η PHYTOMER, είναι ένας αληθινός πρωτοπόρος στα θαλάσσια καλλυντικά.  Έχει κάνει την επιστημονική πρόοδο κατευθυντήρια γραμμή της εδώ και 40 χρόνια με ομάδες έρευνας & ανάπτυξης να ανακαλύπτουν τα πιο ισχυρά θαλάσσια συστατικά.
Σήμερα η PHYTOMER είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες στον κόσμο που κατέχουν την θαλάσσια βιοτεχνολογία για να παράγουν εξ ‘ολοκλήρου καινούργια και φυσικά συστατικά χρησιμοποιώντας μεθόδους προηγμένης τεχνολογίας και φιλικές προς το περιβάλλον.  Πιο συγκεκριμένα η PHYTOMER ξεχωρίζει για τη χρήση συστατικών νέας γενιάς, υψηλής απόδοσης και φιλικών προς το περιβάλλον: Marine ExoPolySaccharides (EPS)/ Θαλάσσια Εξωπολυσακχαρίδια.

 

Τι λέτε ξεκινάμε;

Κλείστε το πρόγραμμα σας για 5 θεραπείες αξίας 45€ & 75’ λεπτών διάρκειας & σας κάνουμε ΔΩΡΟ + 1 θεραπεία.

 

Extra Tip:

Για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, υπάρχει η δυνατότητα να συνεχιστεί η θεραπεία στο σπίτι με την εφαρμογή λοτιόν Phytomer MORPHO DESIGNER & BODY BLUR SHAKA SHAKA

 

 

Επικοινωνήστε με την Κατερίνα Μπαντή στο τηλέφωνο 2310222981 ή περάστε από το μαγαζί μας στην Μητροπολίτου Ιωσήφ 20, Θεσσαλονίκη.