Αδυνατίσουμε στον ύπνο μας!

AESTHEA > Blog Ομορφιάς > Χωρίς κατηγορία > Αδυνατίσουμε στον ύπνο μας!

Ήρθε η στιγμή που όλες περιμέναμε, να αδυνατίσουμε ξαπλωμένες και ξεκούραστες! Για αυτό τον λόγο κυρίες μου να ευχαριστήσουμε την αγαπημένη μας εταιρεία Phytomer που μας σκέφτηκε!

Σημειώστε…… P5, είναι η λέξη κλειδί για το αποτέλεσμα που όλες αναζητούμε! Η θάλασσα είναι γεμάτη από ισχυρά συστατικά με εκπληκτικές λιποδιαλυτικές ιδιότητες.  Τα φύκια είναι αδιαμφισβήτητα οι πρωταθλητές στο αδυνάτισμα και η Phytomer, τοποθετεί όλη αυτή την τεχνογνωσία της στη νέα lotion P5 Concentre Rondeurs Localisees & στις αντίστοιχες θεραπείες στο ινστιτούτο για το μέγιστο αποτέλεσμα.

Το νέο όπλο κατά των καμπυλών φέρνουν την διαφορά στο σώμα μας έως 11% λιγότερο λίπος στην κοιλιά & 8% λιγότερο λίπος στους μηρούς.  Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να την φοράτε δύο φορές την ημέρα πρωί και βράδυ για 14 ημέρες.

Εάν όμως η λοσιόν δεν σας αρκεί και επιθυμείτε να δείτε άμεσα και φοβερά αποτελέσματα, τότε σας προτείνουμε να ενισχύσετε την προσπάθεια σας με την θεραπεία P5 Slimming Μάλαξη & Περιτύλιγμα με μαρμελάδα στο ινστιτούτο.  Ο μίνιμουμ αριθμός επισκέψεων είναι 6 θεραπείες στη τιμή των 270€.

Κορίτσια νομίζω θα κάνουμε θραύση το καλοκαίρι!  Ξεκινάμε δυναμικά με P5…. Από το ινστιτούτο AESTHEA.  Μετά από ένα χρόνο δυναμικής παρουσίας στον χώρο της ομορφιάς με μοναδικά αποτελέσματα πριν και μετά σε σώμα και πρόσωπο, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε με κλειστά τα μάτια!

 

Θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού να τα πούμε από κοντά;

Επικοινωνήστε με την Κατερίνα Μπαντή στο τηλέφωνο 2310222981 ή περάστε από το μαγαζί μας στην Μητροπολίτου Ιωσήφ 20, Θεσσαλονίκη.