Οξυγόνωση & Λάμψη
Citylife

Home   /   Οξυγόνωση & Λάμψη
Citylife

Θεραπεία προσώπου ειδικά σχεδιασμένη για κατοίκους αστικών κέντρων και καπνιστές. Είναι ιδανική για κάθε άτομο που ζει στους φρενήρεις ρυθμούς ενός μολυσμένου περιβάλλοντος. Ειδικά σχεδιασμένη για τις θαμπές, κουρασμένες επιδερμίδες, όπου οι πρώτες ρυτίδες και οι δυσχρωμίες έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Συνδυασμός τριών βιοτεχνολογικών θαλάσσιων σακχάρων OLIGOMER για εξάλειψη των ρύπων από την επιφάνεια.  Συμπεριλαμβάνει καθαρισμό και οξυγόνωση του δέρματος με έντονη δράση επαναφοράς αποκαθιστώντας τις βλάβες που προκαλούνται από τους ρύπους.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  • Δερμα ενυδατωμένο : 100 %
  • Επιδερμίδα πιο δροσερή, δέρμα πιο φρέσκο : 95 %
  • Πιο ξεκούραστα χαρακτηριστικά : 100 %
  • Δέρμα ομοιόμορφο : 89 %

 

Προτεινόμενα προϊόντα λιανικής πώλησης:

MASQUE CHAUFFANT NETTOYANT
Προϊόν ολοκληρωμένου καθαρισμού και απομάκρυνσης ρύπων, που αποφράσσει τους πόρους, χάρη στους θαλάσσιους ζεόλιθους που παγιδεύουν τους συσσωρευμένους ρύπους και τις τοξίνες.

SÉRUM HUILEUX PEAUX FATIGUÉES
Υδατοδιαλυτός ελαιώδης ορός άμεσης ανακούφισης και αναζωογόνησης της κουρασμένης επιδερμίδας με ρυτίδες, που καταπολεμά τα σημάδια κόπωσης, τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα.

SÉRUM GELÉE TEINT – TACHES
Ορός σε μορφή τζελ που χαρίζει άμεση φρεσκάδα και λάμψη στις θαμπές επιδερμίδες και καταπολεμά τις δυσχρωμίες.

MASQUE À MODELER FRAÎCHEUR DE PEAU
Κρεμώδης μάσκα με ενυδατική, αποτοξινωτική και αναζωογονητική δράση που απλώνεται, σμιλεύεται κατά τη διάρκεια του μασάζ και προσφέρει άμεσα φρέσκια όψη στην επιδερμίδα.

  • Χρόνος 60'