Όσες λιγότερες παρεμβάσεις τόσο καλύτερα.

AESTHEA > Blog Ομορφιάς > Χωρίς κατηγορία > Όσες λιγότερες παρεμβάσεις τόσο καλύτερα.

Όσες λιγότερες παρεμβάσεις τόσο καλύτερα.

Όπως όλες γνωρίζουμε οι αισθητικές παρεμβάσεις τα τελευταία χρόνιά έχουν αυξηθεί σε μεγάλο ποσοστό. Καλό η κακό; αυτό το κρίνει ο καθένας μόνος του για το σώμα του.  Όμως καλό είναι να μη πηγαίνουμε κόντρα στη φύση και στο «μέτρον άριστον».

Celebrities’ όπως η Kylie Jenner, με επένδυση εκατομμυρίων στην εμφάνιση της και προώθηση προϊόντων όπως εμφυτεύματα χειλιών, αποφασίζουν να γυρίσουν στην φυσική ομορφιά.

«Η μικρότερη Jenner – Kardashian είχε ως γνωστόν, ξεκινήσει να βάζει εμφυτεύματα στα χείλη της από τα 15 της.Μόλις χτες όμως, η 20χρονη αποκάλυψε στο Instagram πως αφαίρεσε όλα τα εμφυτεύματα από τα χείλη της.

H Kylie που έχτισε μια αυτοκρατορία πάνω στα εμφυτεύματα, πουλώντας κραγιόν και gloss με τις κοπέλες σε όλο τον κόσμο να πιστεύουν πως θα αποκτήσουν χείλη σαν τα δικά της, παραδέχτηκε πως έχει πια ένα φυσικό χαμόγελο.

Όταν μια φαν σχολίασε το χαμόγελό της Jenner, η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά:
«Ξεφορτώθηκα τα εμφυτεύματα»!»

Source: https://www.queen.gr/

 

Στο Aesthea beauty πιστεύουμε ακράδαντα στη φυσική ομορφιά.  Οι  θεραπείες πρόληψης και καταπολέμησης από εταιρείες με όσο το δυνατόν φυσικά συστατικά είναι αυτές που θα σας εξασφαλίσουν μια υγειά ομορφιά σώματος και προσώπου.

Δεν αρκεί όμως μια σειρά επισκέψεων στην αισθητικό σας, πρέπει να συνεχίζεται και στο σπίτι για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κάναμε μια βόλτα online και σας προτείνουμε προτάσεις και συμβουλές για καθημερινή περιποίηση προσώπου https://www.shape.gr/omorfia/frontise-to-derma-sou/peripiisi-prosopou-sta-203040-ola-osa-chriazese-gia-telia-epidermida-se-kathe-ilikia/