Προετοιμάζουμε το σώμα μας για άψογο μαύρισμα

AESTHEA > Blog Ομορφιάς > Χωρίς κατηγορία > Προετοιμάζουμε το σώμα μας για άψογο μαύρισμα

Το καλοκαίρι και το μαύρισμα σας καλούν! Η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη και αναγκαία για ένα υγιές σώμα. Πολλές φορές το αμελούμε αλλά ενίοτε καλό είναι να δίνουμε προτεραιότητα στη περιποίηση του σώματος μας. Γιατί προσέχουμε για να έχουμε!
Πριν ξεκινήσετε σε τακτά χρονικά διαστήματα τις θαλάσσιες εξορμήσεις σας προτείνουμε τις παρακάτω θεραπείες. Μια μόνο αρκεί για να προετοιμάσετε το σώμα σας δίνοντας του το μάξιμουμ αποτέλεσμα!

Sea Water Pearls

Ο ήλιος ξεραίνει την επιδερμίδα. Δημιουργούμε τη βάση και ενυδάτωση ώστε να μειώσουμε τυχόν αφυδάτωση του προσώπου από την ηλιοθεραπεία.  Η θεραπεία της Phytomer – Sea Water Pearls  βοηθάει στην αναζωογόνηση και ανάπλαση του προσώπου.

Μασάζ ενυδάτωσης

Η χαλάρωση και η ενυδάτωση πάνε πακέτο. Μασάζ ενυδάτωσης σε συνδυασμό με μάσκα και scrub σώματος θα βοηθήσουνε α) στην ενυδάτωση για λιγότερη φθορά από τον ήλιο και β) το scrub στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων για καλύτερο αποτέλεσμα στο μαύρισμα.

Μία μόνο επίσκεψη αρκεί!

Για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε με την Κατερίνα στο τηλέφωνο 2310222981! She knows better!

#sumerbodies at Aesthea

xoxo